open-navfaktor-logo
search
Pauza 6 do 8 mjeseci
Predsjednik Craiove donio loše vijesti: Elvir Koljić mora na operaciju, da li je završio sezonu?
Sorin Cartu, predsjednik Craiove, otkrio je rumunske medije da je neizvjesno hoće li Elvir Koljić više igrati ove sezone.
03.10.2020. u 01:41
get url
text

VEZANI TEKST - Potvrđeno: Elvir Koljić slomio nogu, pauzira minimalno tri mjeseca, navijači ispred bolnice

U razgovoru za Digi sport kazao je da su prognoze loše i kako se čini da se naš napadač neće vratiti na teren prije šest mjeseci. I to u najboljem slučaju!

- U pauzi sam odmah otišao u Hitnu pomoć. Razgovarao sam s prijateljem, koji je doktor ortoped, koji mi je rekao da je Koljić slomio nogu, odnosno kost fibulu, te da je oštetio i zglob - kazao je Cartu, naglasivši kako će po svemu sudeći biti ugrađeni šarafi:

- Moj prijatelj ortoped pregledao je rendgenske snimke i razgovarao s doktorom koji je bio u Hitnoj kada je Elvir dovezen. Operacija je obavezna, a na teren će se vratiti između šest i osam mjeseci.

Ne znamo gdje će biti urađena operacija. Moguće je negdje u inostranstvu, ali još ništa ne znam, jer ne znam koliko brzo mora biti učinjena intervencija - rekao je Cartu.

Napadač Zmajeva stravičnu povredu zaradio je večeras u duelu 6. kola prvenstva Rumunije protiv Poli Iasija.

U 34. minuti nakon krvničkog starta Mihalachea, naš napadač vrištao je od bolova i odmah je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.