open-navfaktor-logo
search
FSBiH uveo novo pravilo
Počela prodaja: Ulaznica za baraž BiH - Ukrajina na crnom tržištu već najmanje duplo skuplje
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 21. marta na Bilinom polju protiv Ukrajine igra utakmicu polufinala baraža za EURO 2024.
07.03.2024. u 19:08
get url
text

Zmajevi će imati veliku podršku sa tribina Bilinog polja. Nakon što je okončana pretprodaja, redovna prodaja ulaznica za utakmicu počela je danas u 12 sati.

Prodaja će se odvijati putem platforme event.ba, a registracija je obavezna. FSBiH je odredio cijene ulaznica, a one iznose: Zapad - 40 KM, Istok - 30 KM, Sjever i Jug po 20 KM.

Uprkos činjenici da je naš Savez uveo novo pravilo prema kojem će navijači prilikom ulaza na stadion Bilino polje morati pokazati ulaznicu sa imenom i prezimenom, uz lični dokument, karte su se već našle na crnom tržištu.

Na OLX platformi već je postavljeno nekoliko oglasa, a cijene ulaznica za meč BiH - Ukrajina, već su dvostruko veće nego u redovnoj prodaji.

- Karte za utakmicu BiH - Ukrajina 21. mart 2024. Cijena karte za Zapad 115 KM. Cijena karte za Istok 100 KM.
Karte su na vaše ime i siguran ulazak na stadion. Moguće preuzimanje u Zenici, a šaljem i poštom - piše u jednom oglasu.

- Prodajem karte Zapad. Utakmica Bosna - Ukrajina. Baraz. Sve ili ništa - piše drugi oglašivač koji prodaje 10 ulaznica po cijeni od 150 KM po jednoj karti.

- Personalizirane karte BiH - Ukrajina 21. mart 2024. Dostupno Jug, Zapad i Istok - piše u još jednom oglasu u kojem je naznačena cijena od 80 KM.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.