open-navfaktor-logo
search
Problemi sa srcem
Petar Jelić dobio još jednu životnu bitku
Patar Jelić, nakadašnji mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i najbolji strijelac Premijer lige BiH u sezoni 2005/2006, imao je ozbiljnih zdravstvenih problema.
18.08.2023. u 10:44
get url
text

Nekada sjajni golgeter i sin Milana Jelića, nekadašnjeg predsjednika Fudbalskog saveza BiH koji je preminuo 2007. godine, morao je na operaciju zbog problema sa srcem. Srećom, sve je dobro završilo i Petar Jelić se uspješno oporavlja.

- Valjda mu je suđeno da njegove bitke budu životne. I da ih pobjeđuje! Petar Jelić trenutno se uspješno oporavlja od operacije na srčanim zaliscima, koja je mogla lako da preraste u tragediju - piše Pravdabl:

- Međutim, sportsko srce izdržalo je još jednom i odnijelo pobjedu, kao i bezbroj puta do sada, kada nas je najviše uveseljavao na sportskom terenu.

Jelić je član Izvršnog odbora FSRS iz Područnog fudbalskog saveza Doboj, a prije sedam godina bio je kandidat i za predsjednika FSRS. Prošle godine angažovao se i politički, te je bio kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske, ali nije dobio dovoljan broj glasova da osvoji mandat. Jelić je ozbiljnije zdravstvene problema imao i prije nekoliko godina, ali se i tada u potpunosti oporavio.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.