open-navfaktor-logo
search
Brodolom
Ostavila ga Pamela Anderson, a sada dobio otkaz zbog hrvanja u blatu
Iz kluba nisu željeli otkriti zašto je došlo do takve odluke, ali su francuski mediji brzo saznali razloge, koji su zaista bizarni
13.08.2019. u 15:49
get url
text

Adilu Ramiju (33), iskusnom francuskom defanzivcu, u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže.

Nedavno ga je ostavila djevojka Pamela Anderson, a sada je dobio otkaz u Marseilleu! Iako je imao ugovor na još dvije godine, klub je odlučio raskinuti saradnju.

Marseille je objavio da je Rami slobodan igrač i da su odlučili raskinuti saradnju s njim. Iz kluba nisu željeli otkriti zašto je došlo do takve odluke, ali su francuski mediji brzo saznali razloge, koji su zaista bizarni!

Sve je počelo na kraju prošle sezone, točnije 20. maja, kad se Rami povrijedio u utakmici protiv Toulousea. Nekoliko dana kasnije trebao je doći na trening, ali se nije pojavio, kasnije nije objasnio zašto je propustio trening. No, mjesec dana kasnije u Marseilleu su saznali zbog čega Rami tog dana nije trenirao - učestvovao je u emisiji francuske televizijske kuće, Fort Boyard, takmičeći se u hrvanju u blatu.

Ljudima u klubu nije rekao da je bio dio ove emisije, ali su to saznali 29. juna, kada je puštena u eter. Ramiju je tada poručeno da ne treba dolaziti na pripreme, a na samom početku nove sezone klub je odlučio s njim raskinuti ugovor zbog ozbiljnih kršenja pravila.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.