open-navfaktor-logo
search
Lokalni mediji
Ogorčeni na sudiju: Antonio Bandić grubo oštetio Posušje protiv Širokog Brijega
Porazu Posušja od Širokog Brijega kumovala je i velika greška sudije Antonia Bandića iz Gruda.
05.08.2023. u 11:42
get url
text

VEZANI TEKST - Karačić ima pritužbu na suđenje: "Presudio penal koji je dosuđen za Široki, a za nas nije"

U prvom poluvremenu u šeasnaestercu Širokog Brijega Boban je gurnuo loptu i direktno u ruku pogodio defanzivca Širokobriježana Šaravanju.

- Ovakav dodir je školski primjer za najstrožu kaznu. Sudija Bandić je bio u blizini navedene situacije, ali je samo odmahnuo rukom i pokazao kako se igra nastavlja. Ovakva situacija se dogodila u trenutku kada je rezultat bio 0:0, a Posušje je imalo terensku inicijativu - pišer Posušje.info, dodavši da je ova situacija kumovala porazu domaćeg tima:

- No, s obzirom da se zvižduk nije čuo utakmica se okrenula u drugom smjeru te završila punim plijenom za goste iz Širokog Brijega.

Širokobriježani su do bodova došli zasluženo, to nije sporno. No, što bi se dogodilo da je grudski sudija ispravno odlučio i svirao jedanaesterac u korist Plavo-bijelih? To sigurno nikad nećemo saznati, ali ovakve greške se ne bi smjele događati ni na amaterskim ogledima.

Teško se sa porazom pomirio i trener domaćih Branko Karačić, koji je također imao zamjerki na odluku glavnog sudije Bandića.

- Presudio je penal koji je dosuđen za Široki, a nažalost za nas nije u prvom poluvremenu - kazao je Karačić za TV Arena Sport.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.