open-navfaktor-logo
search
Izborna Skupština
Milorad Lale četvrti put izabran za predjsednika FSPSR, podržao ga i Vico Zeljković
Faktor
08.04.2024. u 18:33
get url
text
Milorad Lale, član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, izabran je za predsjednika Fudbalskog saveza područja Sarajevsko-romanijskog (FSPSR) na današnjoj Izbornoj skupštini koja je održana na Palama.
Na Skupštini, kojoj je prisustvovao i Vico Zeljković, predsjednik FSBiH, te Dejan Lukendić, generalni sekretar FSRS, Lale je izabran četvrti put uzastopno, a nakon reizbora zahvalio je delegatima Skupštine i najavio nastavak rada za fudbal u ovoj regiji.
Nakon sjednice Skupštione oglasio se i Zeljković.
- Danas je na Palama održana Izborna skupština PFS Sarajevsko-romanijske regije, na kojoj je Milorad O. Lale dobio još jedan mandat i ovim putem mu čestitam na izboru.
U ovom područnom savezu ima kvalitetnih kadrova na koje će FSRS ozbiljno računati u budućnosti, jer mogu da doprinesu razvoju fudbala.
FSRS će nastaviti i dalje da ulaže u fudbalsku infrastrukturu u ovoj regiji, te pomaže klubovima u okviru svojih mogućnosti.
Želim da se zahvalim svim delegatima koji su mi pružili podršku za novi mandat na poziciji predsjednika FSRS, te da članovima izabranih radnih tijela poželim sreću u radu. Nastavljamo zajedničkim snagama u nove projekte i pobjede - napisao je Vico Zeljković, predsjednik FSBiH na svojoj Facebook stranici.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.