open-navfaktor-logo
search
Mladi napadač
Kuluševski nezadovoljan minutažom u reprezentaciji Švedske, podržao ga i Ibrahimović
Francuska reprezentacija u subotu je na gostovanju u Švedskoj slavila s 1:0. Aktuelni svjetski prvaci mogli su slaviti 2:0, ali je Antoine Griezmann promašio penal u završnici utakmice.
06.09.2020. u 16:11
get url
text

Pogodak Kyliana Mbappea tako je bio dovoljan za pobjedu Trikolora na startu drugog izdanja Lige nacija.

VEZANI TEKST - Kulusevski Šveđanima objasnio zašto je Ahmedhodžić odabrao BiH

Nezadovoljan poslije utakmice bio je novi član Stare dame Dejan Kuluševski koji je odigrao samo 20 minuta.

- Nisam imao vremena da utječem na utakmicu. Bio sam šokiran. Na treningu je sve prošlo jako dobro, ali nažalost, fudbal je ovo. Čudan je osjećaj, ali poštujem izbog trenera i nadam se da ću sljedeću igrati od prve minute – rekao je fudbaler koji osim švedskog ima i državljanstvo Sjeverne Makedonije.

Vrlo brzo nezadovoljni Kuluševski dobio je ekspresan odgovor selektora švedske reprezentacije, Jannea Andersona.

- Nisam s njim direktno razgovarao, ali ako je tako rekao, vjerojatno se tako i osjeća. Nije mi se činio posebno šokiranim: dobro se snašao, kao i mnogi njegovi saigrači. Vidjet ćemo hoće li moći igrati još nekoliko minuta u utorak, ali ima ogromne kvalitete i siguran sam da će još više napredovati - zaključio je Anderson.

Sve je na sebi svojstven način prokomentarisao i bivši kapiten Švedske Zlatan Ibrahimović, koji nije mogao vjerovati da Kuluševski nije zaigrao od prve minute.

- Kakva j**ena šala. Još jedan dokaz. Nesposobni ljudi na pogrešnim pozicijama koji guše švedski fudbal - zaključio je iskusni napadač Milana.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.