open-navfaktor-logo
search
Optužuje premijerligaša
Koroman: Borac u startu ima 12 bodova! Napravili su klub koji će se baviti prodajom bodova, igrom za kladionicu!
Ognjen Koroman, nekadašnji fudbaler i bivši reprezentativac Srbije, koji je porijeklom sa Pala, osuo je paljbu po bh. premiejrligašu Zvijezdi 09.
25.12.2023. u 22:50
get url
text

Gostujući u podcastu produkcije Centar govorio je o propaski fudbala u Srbiji i bh. entitetu RS, a posebno je bio oštar prema klubu iz Bijeljine, kojeg je optužio da prodaje bodove. 

- Bolje da Borac bude prvak nego Zrinjski i Sarajevo. Željo je malo pao... Borac u startu ima 12 bodova. Imaju šest od Doboja (Sloga, op.a.) i šest od ovih mučenika iz Bijeljine, kako se zove, Zvijezda 09.

Evo sada je Zvijezda 09 dobila Zrinjskog. Imali su premiju od Borca, od nekog su dobili "lovu" da igraju. Razumije. Ali gledam one trenere, onog nekog iz Zvijezde 09. On izađe na konferenciju, ne zna...

Napravili su klub koji će se baviti tim radnjama. Koji će se baviti prodajom bodova, igrom za kladionicu - kazao je Koroman, koji je kazao kako gleda utakmice reprezentacije BiH, ali da će teško protiv Ukrajine izboriti plasman na Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj:

- Jedino neka sreća da ih pogleda! Sve zavisi od sudija. Evropa će više željeti Ukrajinu... Volio bih više nego išta da BiH ode na EURO.  

Inače, Koroman je rođen na Palama, a tokom karijere igrao je za Željezničar. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.