open-navfaktor-logo
search
Napredno "novinarstvo"
Kakav fudbal, takva država: Voditeljica u Srbiji nije smjela pročitati da su Orlići primili 9 golova u Engleskoj
Mlada fudbalska reprezentacija Srbije doživjela je debakl na gostovanju kod Engleske gdje je u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2025. godine izgubila sa 1:9.
13.10.2023. u 12:03
get url
text

VEZANI TEKST - Historijska bruka Srbije: Poveli pa primili devet komada

Većina medija ne štedi igrače i FS Srbije, ali ni vlast u ovoj zemlji na čelu sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Uz sve to, portal Direktno prozvao je i kolege sa Arena sporta. 

- Engleska - Srbija 9:1! Riječ je o mladim fudbalskim reprezentacijama, onim odmah poslije A seniorskog tima. Slika i prilika našeg fudbala, stanja u ovom sportu, a često se kaže kakav fudbal - takva i država. Jad i čemer. Razorena!

Pošto je za posljednjih 11 i po godina, dakle vlasti SNS, u zemlji sve uništeno, svaka institucija, naravno i fudbal, nestalo je i novinarstvo. Ne postoji. Samo podaništvo u tabloidima, klimanje glavom, satanizacija neistomišljenika, linč, pijuni u medijima izvršavaju naređenja iz centrale režima...

Tako je i Telekomova Arena sport u svojim udarnim vijestima, u četvrtak uvečer, "zaboravila" da istakne da je Srbija u Nottinghamu, u kvalifiikacijama za Evropsko prvenstvo, primila devet golova - 9 golova! Da slučajno ljudi koji gledaju ovu sportsku televiziju, u kojoj se često hvali i do neba diže vlast i Aleksandar Vučić, ne saznaju za ovu fudbalsku blamažu. I države, odnosno Nedimovića, Džajića, Bjekovića... Nosioce SNS u Fudbalskom savezu Srbije.

A u vijestima Telekomove "Arene sport", bruka današnjeg novinarstva, ne smiju da objave rezultat. Sramota kakvu sportsko novinarstvo ne pamti. Ali to je današnje napredno "novinarstvo" - piše portal Direktno.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.