open-navfaktor-logo
search
Sportski direktor
Ibričić otkrio kakav status u FK Sarajevo imaju Jelić-Balta i Vrančić
Fudbaleri Sarajeva proljetni dio sezone otvorit će sutra od 13 sati na Tušnju, gdje će gostovati Slobodi u meču osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine.
10.02.2024. u 22:51
get url
text

Meč protiv Tuzlaka najavili su trener SImon Rožman i prvotimac Almedin Ziljkić.

A za zvaničnu stranicu FK Sarajevo govorio je i sportski direktor Senijad Ibričić. Naglasio je da je prijelazni rok odavno završen kada je u pitanju Bordo tim, a dotakao se i statusa Maria Vrančića i Ivana Borne Balte Jelića, dvojice igrača koji imaju ugovore, ali na njih struka ne računa.

- To je uvijek ista priča. Mislim da smo izašli svima njima u susret, dali im mogućnost, s obzirom da nisu bili u kadru štaba. Svima smo dali priliku i da idu dalje. Većina njih je riješila, otišli su jer znaju da je najbolje za njih da igraju. Ostali su još samo Balta i Vrančić, ali nekako mislim da bi se u neko skorije vrijeme mogli i sa njima dogovoriti.

Počeli smo neke pregovore. Mislim da je i njima u interesu da igraju, tako da se nadam da ćemo i to završiti. Što se nas tiče, to je to, napravljena je ekipa. Igrači koji su tu, od njih očekujemo najviše, tako da se nadam da ćemo na kraju svi biti zadovoljni - kazao je Ibričić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.