open-navfaktor-logo
search
Sportski direktor Sarajeva
Ibričić izdiktirao spisak igrača na koje Rožman ne računa: Tako je to u ovom poslu
Fudbaleri Sarajeva danas su krenuli s pripremama za proljetni dio sezone.
09.01.2024. u 17:44
get url
text

VEZANI TEKST - Avramovski se oprostio: Ovaj odlazak s Koševa sada se nameće kao logičan
 

- Doveli smo ukupno pet igrača, dva golmana i tri fudbalera. Mogu se desiti maksimalno još jedan, ili dva dolaska, također i odlaska. To sve zavisi. Iskreno, nećemo ići puno na promjenu ekipe. Nema smisla, dosad smo napravili puno dobrih stvari. Ići ćemo prema tome da do ljeta napravimo pravi kostur, pravu ekipu - rekao je sportski direktor Sarajeva Senijad Ibričić.

- Mogu reći da Zeljković odlazi na posudbu, s njim je sve dogovoreno, u tom smjeru idu Trako i Mulalić isto. Igrači koji nisu u prvom planu, normalno da se gledaju rješenja da idu igrati. To je bolje za njih i za klub. Tu su još igrači od prije, Balta i Šerbečić, također i Vrančić. Pokušavamo iskreno da nađemo da su svi zadovoljni - dodao je Ibričić.

- Treba razumjeti i trenere. Ne možemo raditi s 30 igrača, ne može ih više od 11 igrati. Hoćemo biti fer i prema njima. Dali smo im mogućnost da možda nađu sredinu gdje će više igrati. To je tako u našem poslu. Nadam se da ćemo naći dobro rješenje i da će svi biti sretni - zaključio je sportski direktor Sarajeva.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.