open-navfaktor-logo
search
Zbog izjave
I navijači Borca ismijali Senijada Ibričića, sportskog direktora Sarajeva
Fudbaleri Borca igraju protiv Sarajeva u derbiju četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine na Gradskom stadionu u Banjoj Luci.
28.02.2024. u 19:11
get url
text

I na ovom meču gosti su standardno dočekani zvižducima, ali kako piše Mondo poseban doček grupa navijača na zapadnoj tribini priredila je sportskom direktoru Bordo tima Senijadu Ibričiću.

- Sarajevo je trenutno Real Madrid za sve naše klubove - rekao je Ibričić prošlog mjeseca u podkastu (IN)Direkt, a ova izjava vrlo brzo mu se obila o glavu porazima Sarajeva od Širokog Brijega i Zvijezde 09, a dočekala je Sarajlije i na stadionu u Banjoj Luci.

Grupa navijača izradila je zastavu sa njegovom izjavom i istakla je na zapadnoj tribini odmah pored svečane lože gdje, između ostalih, budu i delegacije gostujućih ekipa.

Ovo nije prvi put da Ibričića ismijavaju zbog prilično nesmotrene izjave.

Nakon pobjede Širokog Brijega 3:1 protiv Sarajeva hercegovački klub je na svojoj Facebook stranici postavio foto galeriju uz opis "Sarajevo je Real Madrid za sve naše klubove".

Bordo tim se obrukao i porazom od fenjeraša Zvijezde 09 nakon kojeg su se na društvenim mrežama mogli pročitati komentari poput "Izgubi Real Madrid u Ugljeviku", a objavljivani su i maštoviti vizuali na račun sarajevskog kluba i njihovog sportskog direktora.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.