open-navfaktor-logo
search
Trener Sloge
Gospodski komentar Jagodića nakon meča na Grbavici
Fudbaleri Željezničara savladali su dobojsku Slogu u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine sa 1:0.
04.11.2023. u 18:28
get url
text

- Teško je držati kontinuitet, nismo mi još spremni za neke velike rezultate u serijama. Znali smo šta nas očekuje. Znali smo kakav ambijent nas čeka. Postavili smo se malo čvršće, čekali smo svoje šanse ali nismo bili precizni. Željezničar je bio dominantan u onoj tzv. dugoj lopti - rekao je trener Sloge Vlado Jagodić nakon meča, pa nastavio:

- Mojim igračima nemam šta prigovoriti, jer je 79 minuta bila vaga da li ćemo mi otići u neku kontru ili će Željo dati gol. Ja Želji čestitam i želim mu da se što prije izvuče iz problema jer je to veliki klub. A ja moram da pohvalim ambijent. Ne može čovjek reći da mu nije žao kada izgubi, ali ovakva utakmica je lako mogla otići i na drugu stranu - dodao je trener Sloge.

Haris Alihodžić je dobio priliku da vodi ekipu Željezničara nakon smjene Nermina Bašića.

- Najavili smo da će utakmica biti teška. Sloga ima kvalitetnu ekipu. Na našu sreću nismo primili gol, dali smo taj u 79. i zasluženo pobijedili - rekao je Alihodžić, pa dodao:

-Ja sam normalno bio uz igrače, ali nisam tu bio na terenu s njima. U ovim odlukama imamo tri trenera koja su ostala tu nakon smjene Bašića ,tu je i Bekrić, ali važno da je urodilo plodom - dodao je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.