open-navfaktor-logo
search
Talentovani stoper
Đurić "odjavio" FK Sarajevo: Želim ostati u Zvezdi, sad su snovi malo veći
Nakon Alena Julardžije, sportski direktor Sarajeva Senijad Ibričić i trener Bordo tima Simon Rožman na Koševo su iz Domžala namjeravali dovesti stopera Andreja Đurića, ali od toga neće biti ništa.
23.08.2023. u 14:01
get url
text

Talentovani stoper i mladi reprezentativac Srbije, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom na tri plus jednu godinu, a kao neko ko je prošao čitavu Omladinsku školu beogradskog kluba, nije mogao da sakrije osmijeh sa lica zbog toga što se ponovo vratio u Beograd, saopćeno je na zvaničnoj stranici Crvene zvezde.

VEZANI TEKST - Velika želja Ibričića i Rožmana: Crvena zvezda preduhitrila Sarajevo, hoće li stoper na posudbu na Koševo?

- Najsretniji sam čovjek na svijetu. Izuzetno mi je drago što produžujem ugovor sa Zvezdom i nadam se da ću se izboriti za mjesto u timu, uz želju da ostanem tu. Već sam debitovao i sada su snovi malo veći, tiču se trofeja, derbija, prvog gola i nadam se da ću to sve ispuniti.

Trenirao sam sa ekipom, svi saigrači su sretni što me ponovo vide, poželjeli su mi dobrodošlicu i hvala im na tome. U Sloveniji sam bio standardan, to je jedna stranica u mojoj karijeri, ali sada je vrijeme za novu i nadam se da će to sve biti kako treba. Svakom igraču je najbitnije da igra, pogotovo mladom i to na poziciji štopera, tako da sam skupio iskustva i verujem da Zvezda sada ima boljeg fudbalera nego prije godinu dana.

Pratio sam klub naravno, mislim da nikada Zvezda nije bila ovoliko moćna i da imamo mnogo sjajnih igrača. Primili smo samo jedan gol do sada, to znači da odbrana sjajno funkcioniše i da je konkurencija zdrava, a na meni je da se izborim za mjesto u timu - rekao je Đurić.

Rođen je 21. septembra 2003. godine i prošao je kompletnu Omladinsku školu Crvene zvezde.

Nakon osvajanja Kadetske lige Srbije, a potom i Omladinske lige Srbije sa kapitenskom trakom oko ruke, izdanak generacije koju je sa klupe predvodio Marko Neđić, prešao je u razvojni tim Beograđana, Grafičar gdje je načinio prve seniorske korake.

Zatim je uslijedila prekomanda u prvi tim Crvene zvezde gde je kod Dejana Stankovića zabilježio tri nastupa, te novo kaljenje u dresu Domžala, gdje se izdvojio kao jedan od najboljih fudbalera slovenačkog prvenstva. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.