open-navfaktor-logo
search
Oglasio se Hrvat
Branko Karačić razočaran i ljut što je dobio otkaz u Posušju
Hrvatski strateg Branko Karačić više nije trener premijerligaša BiH Posušja.
31.12.2023. u 11:37
get url
text

Potvrđeno je to službeno s Mokrog doca, a odluku o Karačićevoj smjeni donio je klupski Upravni odbor.

Iskusni 63-godišnji stručnjak ima velikog iskustva u Premijer ligi BiH u kojoj je u dva navrata vodio Široki Brijeg, te Zrinjski s kojim je 2014. godine došao do naslova prvaka, Vitez i Posušje.

Posušje je prošle sezone u koju je stigao pred sam kraj uspio zadržati u Premijer ligi, a jesenas je stigao do sedmog mjesta s 20 bodova.

- Razočaran sam, a pomalo i ljut zbog odluke jer do sada na moj rad u Posušju nije bilo primjedbi - rekao je Karačić za Sportske novosti, dodavši:

- Nakon izborenog desetog mjesta prošle sezone nagrađen sam novim ugovorom. Igrali smo dobro jesenas, unatoč teškom rasporedu trebali smo osvojiti koji bod više. Istina je, u završnici sezone, ali moram kazati da smo zadnjih 25 dana samo dva treninga imali na našem terenu. Nije to alibi, ali je činjenica.

U proljetnoj polusezoni imamo nešto lakši raspored, vjerovao sam da već u prva četiri kola možemo osigurati ostanak, ali što je tu je. Vodstvo kluba odlučilo je kako je odlučilo, na to imaju pravo i moram prihvatiti odluku - naglasio je Karačić.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.