open-navfaktor-logo
search
Četvrtfinale Kupa BiH
Borac se poslije Zrinjskog nije vraćao u Banju Luku: Puni samopouzdanja želimo da ostvarimo cilj na Koševu
Faktor
12.03.2024. u 16:48
get url
text
Banjalučani se pripremaju u Međugorju
Banjalučani se pripremaju u Međugorju
FOTO: FK Borac
Fudbaleri Borca nakon pobjede nad Zrinjskim koja ih je približila tituli prvaka Bosne i Hercegovine, nisu se vraćali u Banju Luku, već su se za naredne izazove nastavili pripremati u Međugorju.
Borac u srijedu od 17.30 sati na Koševu čeka meč sa Sarajevom, odnosno revanš četvrtfinala Kupa BiH. Prva utakmica završena je bez pobjednika (0:0).
- Nakon utakmice sa Zrinjskim nismo imali puno vremena i najviše smo se fokusirali na oporavak igrača. Smatram da nema nekih velikih nepoznanica. Dobro znamo kako Sarajevo igra, a i oni su poznato s nama. Mi smo u dobroj formi, u dobrom smo ritmu. Pokazali smo to i protiv Zrinjskog. U ekipi vlada odlično raspoloženje, puno smo samopouzdanja i želimo da ostvarimo svoj cilj - poručio je Vinko Marinović, trener Borca.
David Čavić najavljuje bespoštednu borbu za dobar rezultat.
- U Međugorju imamo sve uvjete za oporavak i pripremu za narednu utakmicu. Dobro smo trenirali i odradili smo sve što je potrebno. Pobjedom nad Zrinjskim smo uvećali svoju bodovnu prednost i odradili smo veći dio posla što se tiče prvenstva, ali ga nismo još završili. Ipak, sada su sve misli usmjerene ka Sarajevu. Želimo da ostvarimo povoljan rezultat i da nastavimo borbu za duplu krunu - poručio je Čavić.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.