open-navfaktor-logo
search
Pred Dinamo
Bekrić pročitao motivaciono pismo Manijaka igračima Želje
Fudbaleri Željezničara sinoć su napravili podvig i u revanšu prvog kola kvalifikacija Konferencijske lige savladali su Dinamo Minska sa 2:1, te izborili prolaz u drugo kolo kvalifikacija.
21.07.2023. u 11:13
get url
text

Plavi su u prvom meču na Grbavici, nošeni sjajnom podrškom sa tribina, nadoknadili 0:2, a sinoć su u Bakuu u meču na neutralnom terenu i bez publike ostvarili pobjedu koja im je osigurala dvomeč sa Neftchijem.

Iako sinoć nisu imali podršku Manijaka, najvatreniji navijači Želje igračima su poslali motivaciono pismo koje je u svlačionici, prije meča, pročitao Samir Bekrić, sportski direktor kluba sa Grbavice.

- Odavno smo na vas prestali gledati kao na ljude koji primaju plaću u Želji. Na vas gledamo kao na naše saborce koji se s nama rame uz rame bore za bolju budućnost kluba. Danas je dan kad vi imate priliku dohvatiti tu bolju budućnost i nagraditi svakog čovjeka koji stoji uz klub.

Mi, navijači, navikli smo i spremni smo na svaki ishod, ali vi, kao najistureniji ratnici, morate da se spremite za samo jedan ishod - a to je pobjeda!

Gdje god sutra nastavili karijere, budite sigurni da nećete imati ovakva "leđa" nigdje, a to najbolje znate vi koji ste igrali po Evropi i regionu. Iskoristite ovo što imate, pa da u Azerbejdžan opet otputujemo, ovaj put zajedno - poručili su Manijaci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.