open-navfaktor-logo
search
Nedaleko od Prijedora
Vozilo sletilo sa kolovoza, vozač poginuo, tri putnika teško povrijeđena
Jedna osoba je poginula, a tri su teško povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se kasno sinoć dogodila u mjestu Donja Dragotinja, na magistralnom putu M1-108 na relaciji Prijedor – Bosanski Novi.  
16.12.2023. u 10:21
get url
text

Kao je saopćeno iz Policijske uprave Prijedor, oko 00,30 časova prijavljeno im je da se dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem vozila sa kolovoza.

Uviđajem na licu mjesta, kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor utvrđeno je da je prilikom slijetanja vozila sa kolovoza smrtno stradao vozač A.Š. iz Prijedora i da su putnici u vozilu M.E., V.Đ. i N.K., svi iz Prijedora, zadobili teške tjelesne povrede.

Zbog težine zadobijenih povreda M.E. i V.Đ. prevezeni su na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, dok je povrijeđeni N.K. smješten u JZU Bolnica "Dr Mladen Stojanović" u Prijedoru.

Prilikom slijetanja došlo je do kontakta vozila sa stubom željezničke visokonaponske mreže, zbog čega je osim obustave saobraćaja na magistralnom putu, privremeno bio obustavljen i željeznički saobraćaj

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.