open-navfaktor-logo
search
Policija ga privela
Užas u Mostaru: Nakon svađe u parku izbo suprugu, dijete bilo s njima
Jutros oko 8 sati u naselju Vrapčiči došlo je do incidenta u kojem je jedna osoba povrijeđena, potvrđeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK). 
01.11.2023. u 09:53
get url
text

U parku prekoputa pijace u Vrapčićima uz magistralnu cestu M-17, muškarac je napao ženu oštrim predmetom, te joj nanio povrede. Na mjestu događaja intervenirala je služba hitne pomoći Mostar, te je povrijeđena osoba prebačena u Kantonalnu bolnicu "Dr. Safet Mujić" na ukazivanje ljekarske pomoći. Kako se saznaje, napadač je 28-godišnji E. S, dok je povrijeđena njegova supruga S. S. (26).

Nakon napada, muškarac se dao u bijeg, ali je nedaleko od mjesta događaja savladan od građana, te je zadržan do dolaska policije. Iz MUP-a HNK za Hercegovina.info potvrđeno je da je muškarac koji je izvršio napad priveden u službene policijske prostorije, a u trenutku napada s njima je bilo i maloljetno dijete.

- Žena je zbog zadobijenih povreda zbrinuta u bolnicu, a dijete su privremeno zbrinuli uposlenici Centra za socijalni rad - potvrđeno je iz MUP-a HNK. Za sada se još ne zna stepen povreda kod žene.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.