open-navfaktor-logo
search
Obojica u teškom stanju
Užas u Doboju: Otac sjekirom pokušao ubiti sina, pa digao ruku i na sebe
U Doboju je danas došlo do sukoba između oca i sina, prilikom čega je otac sjekirom pokušao ubiti sina, a potom i sebe.
05.05.2023. u 16:27
get url
text

Obojica su u incidentu zadobili teške i po život opasne povrede, potvrđeno je iz Policijske uprave Doboj.

Oni su u saopćenju za javnost naveli da je u pomoćnom objektu u ulici Dobojskih brigada jedna osoba nanijela povrede drugoj, a potom i sebi.

- Oba lica su vozilom Službe hitne pomoći Doma zdravlja Doboj prevezena u dobojsku bolnicu radi ukazivanja potrebne ljekarske pomoći. Događaj je prijavljeni policiji danas u 10.15 časova i u toku je uviđaj nakon kojeg će se znati više informacija - rekli su iz PU Doboj.

Prema nezvaničnim informacijama, sin je imao određenih psihičkih problema.

Iz dobojske bolnice su saopćili da su tokom ranih popodnevnih sati dva pacijenta primljena u tu ustanovu sa teškim tjelesnim povredama.

- Jedan pacijent je primljen sa povredom glave i obilnim krvarenjem i upućen je na dalje liječenje u UKC Banja Luka u teškom stanju na Odjeljenje neurohirurgije. Drugi pacijent je smješten u Jedinici intenzivne njege Službe za hirurgiji JZU Bolnica "Sveti apostol Luka" Doboj, također u teškom stanju usljed povreda zadobijenih na grudnom košu, obje podlaktice odnosno ručna zgloba i oba skočna zgloba, uz obilno krvarenje - navodi se u saopćenju dobojske bolnice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.