open-navfaktor-logo
search
TikTok
Urnebesan video bebe koja krade tatinu kafu dok je on zadubljen u mobitel pogledalo 60 miliona ljudi
Snimak koji je snimljen porodičnom kamerom Ring Home Security pregledan je više od 60 miliona puta otkako ga je Kaylie Burchardt podijelila na TikToku.
15.08.2023. u 13:18
get url
text

U urnebesnom TikTok videu, osmomjesečna kćerka Colbyja Burchardta, Harlow, koja je u hodalici za bebe, punom brzinom ulazi u dnevnu sobu, gdje je njen otac zadubljen u svoj mobitel. Uprkos bebinom dramatičnom ulasku, Colby ne diže pogled s mobitela. I to je uredu što se bebe tiče - samo se želi dočepati njegove ledene kafe.

Odlučna djevojčica isteže ruku preko niskog drvenog stola dok joj čaša s kafom ne bude čvrsto na dohvat ruke. Harlow se zatim tiho odguruje tako da više nije u Colbyjevoj direktnoj liniji vida. Colby i dalje ništa ne primjećuje.

Harlow je prikazana kako njuši svoje ukradeno blago, pa čak i pokušava popiti gutljaje. Na kraju odluči da bi bilo zabavnije samo ga baciti na pod.

To privlači Colbyjevu pažnju. Skače na noge i iznova i iznova uzvikuje: "O moj Bože!".

Colbyjeva supruga Kaylie Burchardt podijelila je video na TikToku. Napisala je: "Tate kad kažu da će ostati s bebom ujutro kako biste mogli spavati."

Incident se zapravo dogodio dok je Kaylie bila u teretani.

- Bila sam na putu kući, kad je Colby nazvao i rekao: 'Nemoj poludjeti, ali mislim da trebamo nabaviti novi tepih' - kaže Kaylie za Today.com.

- Moja prva misao je bila ili da se pas razbolio ili se Harlow razboljela.

Kad je Kaylie došla kući, počeli su zajedno čistiti mrlju od kafe.

- Odjednom sam pomislila: 'Čekaj, kladim se da se cijela ta stvar može vidjeti na kameri' - prisjeća se Kaylie.

- Tako smo upalili video - i plakali smo smijući se 20 minuta o tome kako je podmuklo izgledala.

 

@kaylieburchardt dads when they say theyll get up with the baby in the morning so you can sleep in ‍ #fyp #fypシ #coffeetok #babytok #dadsoftiktok #funnyvideos #whoops #funny #dailylaugh #dailylaughs #shein #hellobaby #dad #dadlife #grwm ♬ original sound - KaylieBurchardt

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.