open-navfaktor-logo
search
Prnjavor
Uhapšen Nisvet Mujkić, vozač koji se sumnjiči za smrt 13-godišnje djevojčice
Uhapšen je Nisvet Mujkić (25), vozač "golfa 4", koji je osumnjičen da je sinoć udario i usmrtio djevojčicu V. R. (13) na pješačkom prijelazu u Prnjavoru.
11.10.2020. u 20:46
get url
text

VEZANI TEKST - Prnjavor: U saobraćajnoj nesreći poginula trinaestogodišnja djevojčica
 

Trinaestogodišnja djevojčica V. R. iz naselja Babanovci poginula je kod gradske tržnice, u centru Prnjavora, kada ju je udario automobil kojim je upravljao Nisvet Mujkić, prenosi BN.

Djevojčica je od zadobijenih povreda preminula na licu mjesta, a vozač je lišen slobode, što je potvrđeno i u banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovao je 25-godišnji muškarac iz Prnjavora koji je upravljao putničkim vozilom marke "golf 4" i pješak, maloljetna trinaestogodišnjakinja iz Prnjavora koja je prilikom ove saobraćajne nezgode smrtno nastradala. Vozač putničkog motornog vozila "golf 4" lišen je slobode, a nakon kriminalističke obrade bit će sproveden u Okružno javno tužilaštvo radi ispitivanja zbog počinjenog krivičnog djela ugrožavanja javnog saobraćaja – kazala je Maja Đaković-Vidović, portparol OJT Banja Luka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.