open-navfaktor-logo
search
U mjestu Bosanska poljana
U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Tuzle poginula jedna osoba
U poslijepodnevnim satima, danas oko 17 sati, na magistralnom putu M-18 u mjestu Bosanska poljana (između petlje Šićki brod i Husina) kod Tuzle, dogodila se sobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. 
23.11.2023. u 19:22
get url
text

Kako je potvrđeno iz Uprave policije MUP-a TK u nesreći su učestvovali teretno motorno vozilo "Mercedes" kojim je upravljao vozač S.B. iz Osmaka i putničko motorno vozilo "VW Polo" kojim je upravljao zasada NN vozač.

NN vozač VW Pola smrtno je stradao na mjestu događaja, što je izlaskom na mjesto nesreće konstatovao ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Tuzla.

Na mjesto nesreće odmah su upućeni policijsiki službenici PS Zapad i istražitelji OKP PU Tuzla, te je obaviješten i dežurni tužilac KTTK-a.

Trenutno je u toku uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac, a isti provode istražitelji i krim tehničar OKP PU Tuzla. Zbog uviđaja je saobraćaj na navedenom putnom pravcu na potezu Husino - petlja Šićki Brod u potpunosti obustavljen od 17 i odvija se alternativno pravcima Husino- Miladije - Siporex i obratno.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.