open-navfaktor-logo
search
Bijeljina
U akciji "Polisa" uhapšene četiri osobe među kojima i policajka, osumnjičeni za 46 krivičnih djela 
Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa Policijskom upravom Bijeljina, a pod nadzorom Republičkog javnog tužilaštva sprovodi akciju kodnog naziva "Polisa" u okviru koje su uhapšene četiri osobe i izvršeni pretresi na nekoliko lokacija na području Bijeljine.
12.08.2022. u 11:07
get url
text

Uhapšeni su Slavica Bojic, Slavica Peković, Sanja Vidaković i Ana Prodanović zbog sumnje da su tokom ove godine u sastavu kriminalne organizacije počinili 46 krivičnih djela na štetu osiguravajućih društava u BiH i Srbije. Prodanović je inače policajka MUP-a RS-a. 

Sumnjiče se da su počinili krivična djela "Udruživanje radi vršenja krivičnih djela" i "Izvršenje krivičnih djela u sastavu kriminalnog udruženja", a u vezi sa krivičnim djelima "Neovlašteno korištenje ličnih podataka", "Prevara" i "Falsifikovanje isprave". 

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih, a istraga u ovom predmetu se nastavlja.

S obzirom da je Prodanović policijski službenik Policijske uprave Bijeljina, ona će biti suspendovana i protiv nje će biti podnesen zahtjev za sprovođenje unutrašnjeg postupka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.