open-navfaktor-logo
search
Hrvatska
Šalju lascivne poruke Slatkoj Simoni, a žena ne postoji
Slatka Simona novi je film redatelja i scenarista Igora Mirkovića iz Hrvatske, a film na društvenoj mreži Instagram najavljuje lijepa imaginarna djevojka, prva hrvatska virtualna ljepotica stvorena za potrebe promocije filma uz pomoć umjetne inteligencije (AI).
04.02.2024. u 08:58
get url
text
Slatka Simona
Slatka Simona

AI Slatku Simonu napravio je hrvatski AI umjetnik Tino Nazif, kako bi ona lascivnim fotografijama i porukama naglasila važne elemente filma - seksualnost, tajnovitost i društvene mreže, prenijeli su mediji.

Nazif kaže da je želio po uzoru na film potaknuti strasti u virtualnom svijetu, gdje je puno toga maglovito, pa tako i činjenica ko se nalazi "s druge strane žice".

- Kao uzor uzet je lik Slatke Simone iz filma, gdje ju glumi Maja Jurić, a onda smo uz kreativne inpute prepustili umjetnoj inteligenciji da stvori ženu iz vaših snova - rekao je.

AI Slatka Simona, dakle imaginarni lik kojeg je stvorila umjetna inteligencija, posljednjih mjesec na svom profilu dobija brojne poruke, među njima "lijepa si", "može pusa", "you are my dream girl" (ti si moja djevojka iz snova). Među privatne poruke progurala se i poneka intimna fotografija, stoji u najavi filma, piše Index.hr.

- Nevjerojatne su poruke koje je AI Simona dobivala u inbox, nama nepoznati ljudi pisali su joj kao da je stvarna osoba. O tome govori (film) "Slatka Simona" - o tajnama naših inboxa. O stvarima koje nikada ne bismo izgovorili, ali ih šaljemo u porukama. Triler o ljudima koji se nikada nisu vidjeli, a izmjenjuju strastvene poruke - komentirao je Mirković.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @slatka_simona

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.