open-navfaktor-logo
search
Dostavljen nalaz
Preminuo nakon hapšenja: Tužilaštvo formiralo predmet zbog smrti Banjalučanina Dragana Miletića 
Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci formiralo je predmet i sprovešće istragu zbog smrti Banjalučanina Dragana Miletića. 
20.05.2022. u 11:51
get url
text

On je bio osumnjičen za pokušaj ubistva koje se desilo 2. aprila ove godine u Banjoj Luci, nakon čega je uhapšen, a preminuo je 20. aprila u Univerzitetsko-kliničkom centru RS-a.

- Zavod za sudsku medicinu dostavio je Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka obdukcioni nalaz i mišljenje u vezi smrti Dragana Miletića. Prema dostavljenom obdukcionom zapisniku, smrt je nasilna i nastupila je usljed krvarenja ispod tvrde moždane opne, a gdje povrede nastaju udarcem ili udarcima tupotvrdog sredstva (šaka i slično). Tužilaštvo je formiralo predmet  i biće sprovedena istraga i utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima su nastale povrede - saopćeno je. 

Miletić je nedugo nakon hapšenja u teškom zdravstvenom stanju završio u bolnici. Operisan je zbog krvarenja oko moždanih struktura, i od tada je bio u teškom stanju. 

U Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka ranije su potvrdili da tužilac koji rukovodi istragom obaviješten o pogoršanju zdravstvenog stanja osumnjičenog.
Miletić  je uhapšen 2. aprila nakon što je pokušao ubiti jednu osobu u ugostiteljkom objektu u Zelengorskoj ulici u banjalučkom naselju Paprikovac. Nezvanično, bio je pod uticajem droge i prvo je flašom u glavu udario Sašu Ć.  iz , a potom nožem u grudi ubo Dragana S.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.