open-navfaktor-logo
search
OJT Banja Luka
Nastavljen crni niz: U saobraćajnoj nesreći u Bosanskoj Gradišci poginula 64-godišnja žena na biciklu
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11.20 sati u mjestu Liskovac, Bosanska Gradiška, poginula je Jasminka Raković (64) iz ovog grada, a koja se u trenutku nesreće kretala na biciklu.
16.06.2023. u 14:31
get url
text

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka je saopćeno da su u saobraćajnoj nesreći učestvovali vozilo marke "mercedes" kojim je upravljala Dragana Savković (44) i biciklistkinja Jasminka Raković koja je poginula.

Uviđaj je obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka zajedno sa službenicima Policijske uprave Bosanska Gradiška.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu.

Ovo je drugi poginuli u saobraćajnoj nesreći na području Bosanske Gradiške u posljednja 24 sata, a četvrta žrtva u saobraćaju na području koje pokriva banjalučko tužilaštvo.

U teškoj saobraćajnij nesreći koja se prekjučer oko 21.50 sati dogodila u mjestu Novakovići kod Banje Luke poginuli su Sanel Nermin Aljić (22) iz Vukosavlja i Mirsad Aljić (22) iz Kiseljaka, dok je Milovan Novaković (29) iz Srpca poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 5.50 sati na magistralnom pravcu Bosanska Gradiška- Banja Luka, u mjestu Rovine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.