open-navfaktor-logo
search
Predsjednik GO SNSD-a
Nakon rođendanskog derneka s Radom i 2.000 žena, Vlado Đajić poziva na opoziv Stanivukovića
Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka Vlado Đajić pozvao je Banjalučane na potpisivanje peticije za opoziv gradonačelnika Draška Stanivukovića.
05.10.2023. u 13:57
get url
text

Đajić je sinoć organizovao veliku zabavu povodom proslave rođendana, a već jutro nakon toga aktivno se uključio u borbu sa najvećim političkom protivnikom čiji opoziv već duže vrijeme najavljuje.

Đajićeva rođendanska zabava organizovana je sinoć u multimedijalnoj sali Čajevca gdje se nalaze i prostorije SNSD-a, a iako su već na desetke puta ovdje organizovani koncerti i zabave pod "pokroviteljstvom" ove stranke, Đajić negira da je sala njihov prostor.

Proslava Đajićevog rođendana izazvala je brojne reakcije na društevnim mrežama gdje se pojavila i prepiska iz Viber grupa u kojoj poziva sve da "zajedno sa Radom Manojlović, Milicom Pavlović, Jovanom Perišićem i 2.000 žena" proslave njegov rođendan.

Na današnjem presu Đajić je poručio da sutra od 12 sati u prostorijama gradskog odbora počinju sa prikupljanjem potpisa za opoziv gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

- Stanivuković se lažno predstavlja kao borac za pravdu. Dobili smo neobrazovanog gradonačelnika koji nema iskustva ni u čemu. Očekujemo da će se odazvati veliki broj građana. Ne mogu da prođem gradom da me ne zaustave i ne pitaju o njegovoj smjeni – kazao je danas Đajić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.