open-navfaktor-logo
search
Novi modeli
Ford Store u Tuzli predstavio novu "kugu", "pumu" i "ranger raptor"
Ford Store je jučer u Tuzli promovisao novitete koji su upravo stigli na bh. tržište i to "ford kuga", "puma" i "ranger raptor".
12.02.2021. u 13:39
get url
text

- Pred Vama su zaista izvrsni Ford automobili. Gradski, porodični, luksuzni, snažni, sportski, ali i oni koji na terenu pomažu našim vatrogascima, bolničarima, prevoznicima, rudarima, i oni koji čuvaju vaš biznis - istakla je Ermina Bavčić, marketing manager kompanije Grand Automotive iz Sarajeva, generalnog uvoznika Ford automobila za BiH.

{$galerijaFotografija}

Promocija je upriličena u Fordovom salonu u Tuzli za ograničen broj novinara i gostiju. S obzirom na to da organizatori nisu mogli pozvati sve prijatelje i poslovne partnere, u doba pandemije, cjelokupna promocija je imala Live stream izvedbu koju možete pogledati na Facebook stranici FordBiH.

Jasmin Mešić iz kompanije Remex Tuzla istakao je kako je velika čast i zadovoljstvo što je novi model "ford kuge" predstavljen upravo u Tuzli.

Promotivna ponuda za prve kupce:

U Remexu su istakli i aktuelnu prodajnu akciju za Ford novitete koja podrazumijeva popuste od 2.000 do 4.000 konevrtibilnih maraka na sve modele vozila. Posebna akcija za novu "ford kugu" ST Line X podrazumijeva popust od 8.000 KM u promotivnom periodu, kao poklon prvim kupcima ovog modela.

Fordove novitete možete isprobati i ocijeniti sami, zakazivanjem testne vožnje u Ford Storeu u Sarajevu putem telefona 033 558 830 ili e-mailom [email protected] . Sve informacije, ponude i detalje o Ford modelima možete zatražiti kod Ford ovlaštenih partnera u Sarajevu, Tuzli, Banjoj Luci i Bijeljini.

Foto (4).jpg
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.