open-navfaktor-logo
search
Faktor saznaje
Detalji zločina u Sarajevu: Ubio bivšu nakon što ga je ostavila, ostalo dijete od četiri godine
U sarajevskom naselju Alipašino Polje u popodnevnim satima pronađeno je tijelo 31-godišnje Emire M. za koju je utvrđeno da je ubijena. 
13.11.2023. u 20:51
get url
text

VEZANI TEKST - Ubijena žena na Alipašinom Polju, počinilac uhapšen

Policija je večeras u naselju Hrasno pronašla i uhapsila tri godine starijeg Anela B., koji se sumnjiči da je počinilac ubistva.

Kako Faktor nezvanično saznaje, ubijena i počinilac bivši su nevjenčani supružnici koji imaju zajedničko dijete u dobi od četiri godine.

Prije izvjesnog vremena, zbog porodičnih problema, nesretna žena je napustila Anela B. i preselila se sa djetetom u stan na Alipašinom Polju. 

Policiju su alarmirali njen sadašnji partner i njen poslodavac, nakon što se nije pojavljivala na poslu i niko nije mogao stupiti u kontakt s njom.

{$galerijaFotografija}

Nakon što je provaljeno u stan u ulici Bosanska, nađeno je tijelo umotano u deku i odmah se posumnjalo na nasilnu smrt, što je provedenim uviđajnim radnjama i potvrđeno.

Iz policije zasad nije potvrđeno na koji način je nastupila smrt žene, a više informacija su najavili da će biti saopćeno sutra. 

Nezvanično, nakon ubistva, muškarac je dijete poveo sa sobom, zbog čega je i trebalo duže vremena da bude uhapšen. 

Više pripadnika policije opkolilo je osumnjičenog u stanu u Aleji Lipa i trajali su pregovori, da bi na kraju izvedeno hapšenje, a dijete je spašeno i neozlijeđeno.

0J4A6633.jpg
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.