open-navfaktor-logo
search
BH Telecom
Utakmice Sarajeva i Željezničara u UEFA Konferencijskoj ligi ekskluzivno na MY TV
Fudbaleri Sarajeva i Željezničara 13. jula počinju takmičenja u prvom pretkolu UEFA Konferencijske lige, a direktne TV prenose utakmica korisnici Moja TV i Moja webTV usluge BH Telecoma mogu ekskluzivno gledati na kanalu MY TV. 
13.07.2023. u 09:08
get url
text
Sarajevo - Željo
Sarajevo - Željo

Bordo tim igra protiv Torpeda iz Gruzije na stadionu "Ramaz Shengelia" u gradu Kutaisi s početkom u 19:00 sati, dok će Plavi na Grbavici odmjeriti snagu sa bjeloruskim Dinamom iz Minska (20:30 sati). 

Uvertira za oba prenosa bit će specijalna emisija koju će MY TV realizovati sa stadiona Grbavica od 18:30 sati.

Uzvratni mečevi se igraju 20. jula, te će korisnici BH Telecoma i ove utakmice moći ekskluzivno gledati na kanalu MY TV. 

Za korisnike drugih operatera u Bosni i Hercegovini ili izvan granica naše države, gledanje utakmica je osigurano putem usluge Pay-per-View. 

Za susrete koji se igraju 13. jula dostupan je paket od dvije utakmice: Torpedo – Sarajevo (19 sati) i Željezničar – Dinamo Minsk (20:30 sati) za koji će korisnici platiti 2,99 KM. 

Utakmice uzvratnih mečeva dostupne su u paketu po jedna utakmica i to po cijeni od 1,99 KM. 

Da bi se koristila Pay-per-View usluga, potrebno je da korisnici svoj korisnički račun registruju na moj.bhtelecom.ba nakon čega će moći pristupiti aktivaciji/plaćanju utakmice.

U ovoj sezoni, uz sarajevske timove, BiH će u UEFA Konferencijskoj ligi predstavljati i banjalučki Borac, koji sa svojim nastupom starta od drugog pretkola.  

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.