open-navfaktor-logo
search
Dolaze praznici
Novogodišnja bajka čeka vas u Importanne centru
Doživite novogodišnji spektakl u CasaBianca salonu! Mnogo tema i pregršt kreativnih rešenja, bezbroj svjetlucavih lampica, jelki i posebnih ukrasa. Pomoći ćemo vam da vaš dom ove zime bude najtoplije mjesto na svijetu a novogodišnji praznici nezaboravni.
30.10.2023. u 16:02
get url
text
Importane centar
Importane centar

{$galerijaFotografija}

CasaBianca novogodišnja kolkecija je pravi speltakl za vaša čula! Svjetlucave lampice, opojni mirisi i mekani materijali neće ostaviti ravnodušnim nikoga ko ovih dana posjeti CasaBianca salon. Kolekcije su raznovsne, teme su mnogobrojne. U sklopu svake teme naći ćete dovoljno različitih artikala da ispričate svoju novogodišnju bajku.

Izdvojit ćemo kolekcije WINTER LOVE, DEEP BLUE i MAGIC RED namjenjene različitim stilovima uređenja enterijera za vrijeme novogodišnjih praznika. Kako su novogodišnji praznici idealan period za poklanjanje, CasaBinaca je za vas za otvaranje ove sezone pripremila 15% popusta na sve jelke. Čekamo vas u Importanne centru na etaži 0/prizemlje. Vaša Casabianca!

Jos vise čarolije pored Casa Bianca salona prirpemili su naši novi brendovi profesionalne dekorativne kozmetike Bees & Clara Line koje možete pronaći na etaži -1. Potpuno novi brendovi u našoj porodici brednova ove godine obezbjedili su najširu paletu muških, ženskih I unisex Bees parfema, body mistova, osvježivaća prostora, mirisnih svijeća kao i posebnu ponudu iz linije Clara Line gdje možete pronaći najpovoljnije cijene proizvoda kao što su: puderi, rumenila, maskare, ruževi, lakovi i još mnogo toga, a sve navedeno može samo poslužiti kao idealan izbor i poklon za vrijeme praznika bez obzira za koga to birali. 

Ne zboravite da u narednom periodu porodica brendova Importanne šoping centra priprema mnogo toga za vas a očekuju vas posebne ponude kod naših brendova: Lindex, Blukids, Upim, Ulla Popken, Tiffany, Penti BIH, Gerry Weber, Frizerland, CM Cosmetic Market, Watch Line, Konzum BIH, Muscle Freak, INN SPORT, Carpisa, Vicko, Hello Baby, Baby Centar, Unipan d.o.o, Univerzalno te još mnogi drugi brendovi koji svakog dana kreiraju posebne ponude i popuste za naredni period a više info potražite na: Shopping - Importanne Centar.

Kare Bosna i Hercegovina je ovog puta spremio potpuno nove kolekcije stilskog namještaja koji će oduševiti svakog posjetitelja te vam pomoći da odaberete najbolje komade za sebe i da prema svom ličnom stavu i personalitiju kreirate najbolji kutak vašeg doma. Jeste li već prelistali novi PET CITY akcijski katalog? Više od 100 proizvoda na popustima, čak do 40 posto! Za one kojima je vijest promakla, BRIT hrana je sitgla u Pet City ponudu! Odabrana pažljivo od strane stručnjaka za prehranu, BRIT hrana nudi uravnoteženu prehranu s posebnim naglaskom na sastojke koji podržavaju zdravlje i vitalnost vaših ljubimaca, bez obzira na njihovu dob. Prelistajte katalog i pregledaj BRIT novitete na poveznici. 

https://online.fliphtml5.com/prvfp/weed/ ili posjetite Pet City poslovnicu u Importanne centru na Etaži -1/Suteren a uskoro vam pripremaju i veliku izložbu iznenađenja za vaše ljubimce. Više informacija uskoro na: www.importanne.ba kao i na linku: PET CITY - Importanne Centar.

Sve drage dame koje su u stalnoj potrazi za savršenom frizurom i ovog puta čeka profesionalni tim u frizerskim salonima KS. Kako bi vaša ljepota bila potpuna, ne zaboravite usluge našeg kozmetičkog salona "Selawy", a za one koji žele mrvicu sunca više, tu su usluge Sunlight Beauty Studija na +1/Mezanin! Ukoliko ste u kupovinu krenuli sa svojim mališanima, ne morate brinuti gdje ih ostaviti, jer u našoj gaming areni Friendly Fire vaši tinejdžeri mogu igrati omiljenu igricu.

Svakog dana čeka vas i veoma bogata ponuda naših ugostitelja: Restoran "The Place", "Milkman House", "Marcaffe", "Coffee 04" i "Caffe Ambienta", a najbogatiju ugostiteljsku ponudu možete pogledati na: Hrana & Piće - Importanne Centar Uz sve navedeno u garaži Importanne centra na etaži -3 svake Subote Autopraonica Autoputzzer Inn za vaše ljubimce na četiri točka ima promo cijene pranja automobila.

Vas Importanne centar – Centar modernog življenja!

1.JPG
1 od 12
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.