open-navfaktor-logo
search
Počinje kampanja
Nova reklama Amko komerca pokazuje kako sa pravim prijateljima "vrijeme leti"
Pod sloganom "Sa pravim prijateljima vrijeme leti" iz Amko komerca najavljuju novu kampanju povodom 28 godina kompanije.
08.11.2023. u 07:47
get url
text

- Ovim spotom kroz različite kadrove željeli smo prikazati koliko smo zajedno sa našim kupcima svih ovih godina proživljeli lijepih trenutaka. Vrijeme nam je "proletilo", a sa pravim prijateljima vrijeme zaista leti. Bili smo vaš prijatelj, komšija u svim važnim trenucima. Hvala svim našim kupcima koji su tokom prethodnih 28 godina odrastali sa nama, što su sve svoje lijepe, ali i one manje lijepe trenutke prolazili sa nama jer sve ove godine smo ostali zajedno - istakla je Minela Durmo direktor marketinga Amko komerca.

{$galerijaFotografija}

Amko komerc danas premijerno predstavlja svoju priču koju su ispisali zajedno sa produkcijskom kućom Komitet u režiji uspješnog mladog režisera Arneja Misirlića.  U ovoj priči Komitet i Amko komerc donijeli su apsolutnu novost na bosanskohercegovačkom tržištu. Naime, u toku snimanja koristili su High speed cinebot Bolt JR+, robotsku ruku izuzetne preciznosti te Freefly Ember kameru koja je omogućila da naprave snimak 20 puta usporen. 

Supermarket Amko na Stupu pretvoren u jedan novi, posve drugačiji ambijent. Scenografska ekipa na čelu sa Adisom Vatreš Selimović scenografijom u marketu dočarala je šta se to  svih ovih godina dešavalo u Amko supermarketima. Sve je to uhvaćeno high speed kamerom pod dirigentskom palicom Igora Vukovića, jednog od najistaknutijih regionalnih direktora fotografije.

- Snimanje, je baš kao 28 godina proletilo uz mnogo pozitivne energije i smijeha, jer sa prijateljima vrijeme leti, istakla je Minela Durmo.

Smjestite se u udobne naslonjače i pogledajte kako sa pravim prijateljima vrijeme "leti": 

amko 2.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.