open-navfaktor-logo
search
Dan zaljubljenih
Importanne centar: Dijelimo šoping ljubavi sa vama uz popuste do 50 posto 
Importanne centar 13. i 14. 02. 2024 godine sa svojim brendovima je pripremio mnoštvo ponuda samo za vas koje imaju određeno vrijeme trajanja. Sve vas pozivamo da već danas i sutra iskoristite najbolje šoping ponude za sebe i ovog mjeseca podjelite ljubav sa vašim najmilijim, a posebno iznenađenje ove godine donosi vam i PET CITY BIH.
13.02.2024. u 14:16
get url
text
Importanne centar
Importanne centar

{$galerijaFotografija}

Na dan 14. 02. 2024. god posjetite njihovu poslovnicu u Importanne centru sa svojim kučnim ljubimcem i ostvarite 15 posto popusta na cjelokupnu kupovinu! 

- Ljubav je u zraku, ali u Penti BiH! Obraduj sebe ili voljenu osobu neodoljivim komadima uz fanstastičnih -20% popusta! Magija traje samo dva dana - 13. i 14.2., stoga požuri po svoju novu pidžamicu ili romantično donje rublje! U Inoma poslovnici u Importanne centru očekuje vas 10% popusta na veći dio asortimana satova i nakita, dok u Ulla Popken BiH možete iskoristit 14% popusta na kompletan asortiman. U Carpisa Sarajevo vas očekuje nova ljubavna kolekcija kao i posebni popusti. U vama omiljenom Kare Bosna i Hercegovina potražite potpuno nove komade namještaja, nove kolekcije i zaronite u "Zemlju čuda" jer ovog puta vam KARE team šalje mnoštvo poljubaca i otvara svoja vrata sa najboljim komadima namještaja za vas. 

Nenadmašan svijet satova i nakita (Watchline BIH) pripremio je popuste do 50% popusta, a u Casa Bianca BiH vas očekuje finalno sniženje sa istim popustom na odabrane artikle. U Tiffany prodavnici potražite 50% popusta na sve ženske džempere, u LaDonna Gerry Weber nove ponude i popusti! U INN SPORT prodavnici možete pronaći od 15 do 50% popusta na kompletan asortiman u period od 12 do 14. 02. 2024. god. U prodavnici Margo BiH pronađite zasigurno najbolje svečane komade odjeće a u Kosmopolit BiH ovog puta uradite i rani booking vašeg omiljenog ljetovanja.  

Valentinovski popust vas očekuje u Frizerland Sarajevo prodavnici na odabrane artikle dok u prodavnicama Blukids/Upim, Lindex Bosna i Hercegovina potražite dodatne popuste kao i posebne popuste za Valentinovo. Vicko Bosna i Hercegovina je ove godine spremio savršene kataloške ponude a poseban asortiman za sve zaljubljene dame potražite u CM poslovnici na etaži -1, kozmetičkom studiju SELAWY kao i u solariju SUNLIGHT. Poseban asortiman parfema i profesionalne kozmetike vas očekuje u Glamour Glow BIH na etaži -1. Asortiman za vaše mališane, djecu i bebe vas očekuje u Hello Baby i Baby Centar prodavnicama, dok u Margo BIH  možete pronaći najbolje odjevne svečane komade. 

Sve vas čekamo sa puno ljubavi i mnoštvom ponuda samo na dane 13. i 14. 02. 2024 god i svakako ne zaboravite da posjetite naše ugostiteljske objekte THE PLACE, COFFEE 04 i Ambienta, sve to uz 1h besplatnog parkinga!

Vas Importanne centar – Centar modernih  življenja!

Inportane-Dan zaljubljenih1.jpg
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.