Kristina Ozturk (24) iz Batumija i njen suprug, milioner Galip (57), nedavno su dospjeli na naslovnice jer su u nešto više od godinu dobili 21 bebu preko surogat majki. Kristina je rekla da želi imati 105 beba.

Njihova porodica se neprestano širi. Turski poduzetnik Galip već ima 30 djece. Devetero djece ima iz prošle veze s partnericom koja je 10 godina starija od Kristine.

- Zapravo već imam devetero djece, ali svi žive i rade u Turskoj. Moje najmlađe dijete ima 12 godina, a najstarije 34 godine. Čak i moj 12-godišnji sin radi, prodaje povrće i jaja. Moja djeca pomažu mi u upravljanju firmama. S vremenom postaju sve bolji u svom poslu. Svi rade - otkrio je Galip u intervjuu za Forbes.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Kristina, koja je porijeklom iz Rusije, Galipa je upoznala kad je posjetila Batumi. Poput Galipa, i ona ima dijete iz prethodne veze - kćerku Victoriu (6) koja živi s njima.

Galip i Kristina su svoju prvu bebu dobili putem surogat majke martu prošle godine - i od tada nisu prestali.

- O ovome sam sanjala od djetinjstva. Moj suprug je također sanjao o velikoj, sretnoj porodici. Tako smo, nakon što smo se upoznali, počeli ostvarivati svoj san - rekla je Kristina.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)