navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Opušteni stil

Zgodan, pametan, uspješan...: Premijer Kanade novim imidžom zaludio žene diljem svijeta

Justin Trudeau, premijer Kanade, "zavrtio je glave" mnogim ženama širom svijeta, a kako i ne bi kada naizgled ima sve - zgodan je, pametan, uspješan i imućan, premijer Kanade, "zavrtio je glave" mnogim ženama širom svijeta, a kako i ne bi kada naizgled ima sve - zgodan je, pametan, uspješan i imućan.

Objavljeno: 04.06.2020. u 20:41
get url
text

Četrdesetosmogodišnji premijer već je poznat po opuštenom stilu, pa nas je zabavljao svojim čarapama s likovima iz filmova. 

Kanađani odobravaju novi izgled premijera, a posebno ga hvali vojska žena koje ga prate na internetu.

Stilisti diljem svijeta komentiraju kako političar već nekoliko mjeseci puno pažnje posvećuje svojoj bradi, koja je prošarana sijedima i koja se navode odlično uklapa sa dugom, lagano kovrčavom kosom.

- Ovom bradom, bez sumnje, stvara određen nivo zrelosti - rekla je za BBC Lynne Mackay, dok neki smatraju da ga je malo ''postarala''.

Većina političara skriva fotografije iz djetinjstva i rane mladosti, kada su imali loše frizure, krive zube, prištiće...,ali ne i Justin Trudeau.

No, nije stvar samo u tome što je bezobrazno zgodan.

Drugi najmlađi premijer jedne od najbogatijih zemalja svijeta simpatije je osvojio "otkačenim" ponašanjem, liberalnim stavovima, otvorenošću te brigom za žene, manjine i izbjeglice.

U gradnji imidža idealnog političara mnogo je pomogla i njegova neupitna odanost supruzi, bivšoj televizijskoj voditeljici Sophie Gregoire (44), s kojom ima troje djece - Xaviera Jamesa (12), Ellu-Grace Margaret (11) i Hadriena (6).

Ipak, tajna njegovog uspjeha je u nevjerovatnom šarmu, koji je britanski dnevnik The Telegraph opisao kao “Trudeau efekt”.