navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
"Opet je u istoj jaketi"

Milanović je u nju zaljubljen godinama, još 2015. je to priznao

Očigledno mu je vrlo draga jer se još 2015. godine pisalo o ovoj bomber jakni koju Milanović često kombinira s košuljom i trapericama

Objavljeno: 23.03.2024. u 09:09
get url
text
Zoran Milanović
Zoran Milanović
Svako pojavljivanje predsjednika Hrvatske Zorana Milanovića u medijima ima veliki odjek. Pogotovo nakon što je najavio kandidaturu za premijera, a onda mu Ustavni sud rekao "ne može". No, osim njegovih izjava medijima u Hrvatskoj je zapela za oko jedna druga stvar. 
Zoran Milanović
Jaketa, rekli bi u Dalmaciji. Za vrijeme posjeta Veloj Luci, dok je cijela nacija čekala kako će komentirati odluku Ustavnog suda, bilo je i onih koji su komentirali: "Opet je u istoj jaketi". I stvarno, Milanovića u neformalnim prilikama najčešće možemo vidjeti u toj crnoj bomber jakni od koje se ne odvaja. 
I jučer je u njoj bio u Vinkovcima. 
Očigledno mu je vrlo draga jer se još 2015. godine pisalo o ovoj bomber jakni koju Milanović često kombinira s košuljom i trapericama. 
- Sviđa mi se jakna i često je nosim. Proizvedena je u domaćoj industriji, za potrebe MORH-a, i dobio sam je od njih - kazao je novinarima još prije devet godina tadašnji premijer Zoran Milanović, odgovarajući na pitanje o jakni koju je tih dana nosio gotovo stalno, osim kada bi ga strogi protokol spriječio, piše Slobodna Dalmacija. 
POVEZANO