navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Porodica im je najvažnija

Nisu poput drugih holivudskih parova: Dok kolege partijaju, oni zabavu pronalaze na drugim mjestima

Objavljeno: 26.03.2024. u 19:25
get url
text
FOTO: Instagram/Ashnton Kutcher
Mila Kunis i Ashton Kutcher nisu poput ostalih holivudskih parova. Mila društvene mreže ni nema, a Ashtonov sadržaj na Instagramu razlikuje se od onog kakav njegove kolege dijele.
Umjesto fotošopiranih i uređenih fotografija, Kutcher objavljuje porodične trenutke, šaljive videe, trenutke s odmora... Fotografija s crvenih tepiha i holivudskih zabava na njegovom profilu nema.
Mila i Ashton svoje slobodno vrijeme u pauzi od snimanja ne provode partijajući s kolegama i hodajući po holivudskim događanjima. Ovaj netipičan par vrijeme provodi potpuno drugačije. Nedavno su učestvovali u čišćenju plaže sa svojom djecom, kćerkom Wyatt Isabelle (9) i sinom Dimitrijem (7).
Paru ne smetaju prijatelji njihove djece iz škole koja im dolaze kući.
- Naša vrata uvijek su otvorena za njihove prijatelje, druženje s vršnjacima je za klince neprocjenjivo. Na taj se način razvija socijalna inteligencija, a interakcija s drugima ključna je za razvoj empatije i tolerancije - kaže Ashton.
Djeca su im također u izviđačima, a par ih redovno vodi na sastanke. Ne propuštaju ni dječje utakmice.
Ashton, čije se bogatstvo procjenjuje na 200 miliona dolara, prošle je godine izjavio da mu je od svega ipak najbitnija porodica i vrijeme provedeno s njima.
- Moja najvažnija uloga je uloga supruga i oca, to je neuporedivo s bilo čim drugim - rekao je tada.
Par ne uživa ni u odlascima u restoran. Na svom imanju uzgajaju vlastitu organsku hranu, a djecu uče da budu zahvalni i skromni.