navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Napeta situacija

Propada li dogovor o starateljstvu nad djecom između Angeline Jolie i Brada Pitta

Iako su se razišli još 2016, odnosi između Brada Pitta i Angeline Jolie i dalje su vrlo napeti.

Objavljeno: 11.09.2020. u 11:28
get url
text

Situacija se, piše Daily Mail, u posljednje vrijeme pogoršala do te mjere da su bivši supružnici naprasno prekinuli porodičnu terapiju uoči suđenja za starateljstvo nad njihovo šestero djece koje je zakazano za sljedeći mjesec.

UsWeekly tvrdi kako se Pitt i Jolie opet žestoko prepiru oko raspodjele vremena koje svako ponaosob treba provoditi s Paxom (16), Zaharom (15), Shiloh (14) te 12-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienne.

Najstarijem sinu, 19-godišnjem Maddoxu, dopušteno je da sam bira s kim želi biti u kontaktu, a on, šuška se, već neko vrijeme ne želi ni čuti ni vidjeti oca.

Brad želi polovično fizičko i pravno starateljstvo nad djecom, ali Angelina nije željela prihvatiti njegove uvjete.

Glumica odbija razgovarati o sporazumu oko starateljstva sve dok se kao matična baza za djecu navodi Los Angeles.

Naime, mlađa djeca tamo pohađaju školu, čemu se Jolie oduvijek protivila. Osim toga, glumica se navodno s djecom želi preseliti u Veliku Britaniju.

Podsjetimo, slavni glumački par vjenčao se 2014. godine na imanju Château Miraval u Provansi.

Brad je nedavno tamo bio s novom djevojkom, njemačkom manekenkom Nicole Poturalski (27), zbog čega je Angelina navodno poludjela od bijesa.

Imanje, uključujući dvorac i vinograd, Pitt i Jolie kupili su 2011. godine za 60 miliona dolara.

- Znao je šta radi - tačno oko godišnjice braka s bivšom suprugom novu djevojku Nicole odveo je na Château Miraval... Jednostavno ga nije briga hoće li Angelina biti ljuta, ali za očekivati je da hoće - rekao je izvor blizak slavnom glumcu.