open-navfaktor-logo
search
FK Tekstilac
Dječak koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Dervente krenuo na utakmicu, oprostili se iz kluba
Zbogom naš dragi Danijele neka te anđeli čuvaju na nebu, a neutješnoj porodici najdublje saučešće u ovom teškom trenutku, nevli su iz FK Tekstilac
AUTOR: Faktor
02.05.2024. u 19:54
get url
text
Na magistralnom putu Derventa-Doboj, u mjestu Živinice, jutros se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginula maloljetna osoba, saopćila je Policijska uprava Doboj.
Fudbalski klub Tekstilac Derventa objavio je kako je u ovom udesu poginuo član njihovog omladinskog pogona, dječak Danijel Đ.
- Danas je jedan od najtužnijih dana u historiji našeg kluba. Umjesto objave o odigranim utakmicama i novim fudbalskim lekcijama naš klub i omladinski pogon je obavila nemjerljiva tuga. U saobraćajnoj nesreći nastradao je naš član omladinskog pogona Danijel Đ. Putujući iz Sočanice sa ocem na utakmicu omladinske selekcije Danijel je nastradao u dresu voljenog Tekstilca. Zbogom naš dragi Danijele, neka te anđeli čuvaju na nebu, a neutješnoj porodici najdublje saučešće u ovom teškom trenutku - objavio je Fudbalski klub Tekstilac iz Dervente.
U jutrošnjem tragičnom udesu učestvovalo je putničko vozilo fiat i teretno vozilo VW. Maloljetnik se nalazio u fiatu zajedno s ocem S. Đ. koji je povrijeđen i prevezen u bolnicu Sveti apostol Luka u Doboju.
POVEZANO
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.