open-navfaktor-logo
search
Dok je ručao
Vukanović fizički napadnut u Foči, napadač priveden i zadržan na triježnjenju
Zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović, fizički je napadnut prekjučer, a kako je objavio na svom blogu, napao ga je "izvjesni Kiki Pavlović, rođeni brat Dejana Pavlovića, direktora Hidroelektrane Bistrica, ranije Nacionalnog parka Sutjeska".
26.07.2023. u 12:40
get url
text

Kako je naveo Vukanović, Pavlović mu je, navodno, i ranije prijetio, dobacivao i pokušavao da ga napadne, ali da ga nije prijavljivao sve dok nije došlo do fizičkog sukoba.

- Pavloviću je neko očigledno rekao da sam u restoranu Brioni kod Foče, pa je došao, prema riječima konobara vrtio se i raspitivao gdje sam, a onda čekao da krenem do WC-a pa da mučki napadne. Veći sukob spriječili su konobari, a Kiki se udaljio uz psovke i prijetnje, nezadovoljan što sam pisao o njegovom rođenom bratu direktoru, kriminalu i zloupotrebama u Nacionalnom parku Sutjeska i Hidroelektrani Bistrica - naveo je Vukanović.

Dodao je kako je slučaj prijavio policiji, koja je "djelovala brzo i korektno".

Iz Policijske uprave Foča potvrđeno je da je dežurnoj službi PU Foča prekjučer nešto prije 18 sati prijavljeno je da je "došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom i fizičkim napadom nad licem V. N. iz Trebinja".

- Prilikom boravka u jednom ugostiteljskom objektu u Foči lice inicijala V. N. je fizički napadnuto od lica P. D. iz Foče, koji mu je tom prilikom i uputio riječi uvredljive sadržine. Policijski službenici su odmah intervenisali, pronašli lice D. P. kojem su uručili prekršajni nalog zbog prekršaja iz oblasti javnog reda i mira. D. P. je lišen slobode, te alkotestiran, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2,53 g/kg i isti je smješten u Policijsku upravu Foča u prostorijama za zadržavanje do otriježnjenja - naveli su iz PU Foča.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.