open-navfaktor-logo
search
Od 18 do 23 sata
U nedjelju zbog utakmice privremena izmjena režima saobraćaja oko stadiona "Asim Ferhatović Hase"
Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost Fudbalskom klubu "Sarajevo" za privremenu izmjenu režima saobraćaja u ulici Patriotske lige - obilaznica pored Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović Hase", od ulice Patriotske lige do ulice Betanija, radi provođenja mjera osiguranja sigurnog održavanja fudbalske utakmice u nedjelja, 30. jula, u vremenu od 18 do 23 sata.
29.07.2023. u 14:55
get url
text

Privremena izmjena režima saobraćaja se sastoji od potpune obustave saobraćaja u ulici Patriotske lige - obilaznica pored Olimijskog stadiona od ulice Patriotske lige do ulice Batanija za sva vozila osim za vozila pod pratnjom, vozila policije, vatrogasnih vozila i vozila medicinskih službi, odnosno drugih komunalnih službi u funkciji građana.

Alternativni pravac odvijanja saobraćaja u vrijeme obustave jeste ulica Betanija, i to od spoja sa saobraćajnicom Alipašina do spoja sa saobraćajnicom Patriotske lige (krak pored Zoološkog vrta Pionirska dolina).

Regulaciju toka saobraćaja na dijelu potpune obustave saobraćaja i raskrsnicama na kojima se saobraćaj usmjerava u alaternativne pravce vršit će pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.