open-navfaktor-logo
search
Organizatori najavili
U Mostaru počinje blagdanska idila, klizalište u nedjelju besplatno do 14 sati
Mostarsko šetalište u svojim će kućicama za vrijeme predblagdanskog ozračja posjetiteljima ponuditi prigodne božićne poklone, šarene ukrase, unikatne suvenire, raznovrsnu ugostiteljsku/gastro ponudu te zanimljive kulturno-muzičke programe.
04.12.2021. u 17:39
get url
text

- Zagrijte se kuhanim vinom uz zavodljive mirise blagdanske tradicionalne kuhinje u Gastro kutku. Mnoštvo dobre zabave, pregršt događanja, muzike, dječijeg programa te blagdanskog ozračja izmamit će osmjehe na licu, a pravom predblagdanskom ugođaju pridonijet će i prigodna muzika koju ćemo svakodnevno emitirati putem razglasa – saopćeno je iz Grada Mostara.

Mostarsku adventsku idilu dodatno će upotpuniti otvaranje klizališta u parku Zrinjevac.

Prvog dana rada u nedjelju, 5. decembra, klizalište će za sve zainteresirane biti besplatno od 10 do 14 sati, najavili su organizatori.

- Park Zrinjevac imat će jedan poseban izgled za vrijeme Adventa uz čaroliju šarenih lampica koje će stvoriti jedan topao ugođaj. Ovo je vrijeme nade, ljubavi, iščekivanja i dobrih želja, stoga vas pozivamo da se družimo, ali i da se zajedno odgovornim ponašanjem brinemo jedni o drugima - poručili su organizatori.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.