open-navfaktor-logo
search
Ranjen vojnik
Tužilaštvo BiH otvara istragu o eksploziji u kasarni OSBiH na Palama
Nakon što je sinoć obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH da je u krugu kasarne "Miloš Obilić" na Palama došlo do eksplozije i povređivanja vojnika Oružanih snaga BiH, dežurni tužilac Tužilaštva BiH je zajedno sa policijskim službenicima SIPA-e, MUP RS-a, Vojne policije, Jedinice EOD za uklanjanje eksplozivnih naprava, započeo istražne radnje koje će biti nastavljene i danas. 
24.04.2020. u 12:38
get url
text

Po okončanju naređenih istražnih radnji i na osnovu dobijenih rezultata i prikupljenih dokaza, Tužilaštvo BiH odlučit će se o daljim aktivnostima povodom navedenog događaja, saopćeno je iz Tužilaštva BiH. 

VEZANI TEKST- Pripadnik Oružanih snaga BiH ranjen u eksploziji u kasarni na Palama

Ministarstvo odbrane BiH oglasilo se sinoć saopćenjem za javnost povodom eksplozije na Palama u kojoj je povrijeđen pripadnik Oružanih snaga BiH.

- U kasarni Oružanih snaga Bosne i Hercegovine "Miloš Obilić" na Palama, 23. aprila 2020. godine u 18.20 sati dogodio se nesretan slučaj u kojem je povrijeđen vojnik Oružanih snaga BiH. Vojnik OS BiH je prevezen na Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) i isti je stabilno i van životne opasnosti . stoji u saopćenju MOBiH. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.