open-navfaktor-logo
search
Manifestacija
Premijer Herceg pekao uštipke u Mostaru
Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona prisustvovao je manifestaciji ''Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje'' koju su organizirale osnovne i srednje škole grada Mostara
17.10.2019. u 15:22
get url
text

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona prisustvovao je manifestaciji ''Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje'' koju su organizirale osnovne i srednje škole grada Mostara.

-Raduje me način na koji smo zahvalili zemlji na plodovima koje nam daje. Danas, također, želimo zahvaliti i svim vrijednim ljudima koji su naporno radili kako bismo mi danas mogli kušati plodove zemlje i njihova rada. Bez te sinergije, sinergije zemlje i čovjeka ni kruh ne bi postojao. To su dobro znali naši stari, naši bake i djedovi, koji su, čini mi se, za razliku od nas, imali primjereniji odnos prema kruhu i plodovima zemlje. Stoga je današnji dan prilika da se podsjetimo kako je naša obaveza poštovati blagodati zemlje, te ju čuvati i očuvati za naraštaje koji dolaze-rekao je Herceg u izjavi za medije.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.