open-navfaktor-logo
search
Komšićeva poruka
"Političke figure koje nisu znale razliku između MAP-a i ANP-a kuju plan da nas optuže za neformiranje vlasti"
Iste političke figure koje do jučer nisu znale razliku između MAP-a i ANP-a, dok im je nismo objasnili, sada šute i kuju plan kako da nas koji se zalažemo za poštivanje zakona i odluka institucija države Bosne i Hercegovine optuže za neformiranje vlasti, izjavio je Komšić
14.08.2019. u 15:33
get url
text

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić poručio je da su se politički predstavnici takozvanog Bh. bloka (Naša stranka i SDP) uzalud potajno i jedva skriveno nadali da će u svojstvu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH odustati od ANP-a, saopćeno je danas iz Komšićevog kabineta. 

-Javnost treba podsjetiti na njihove cinične i duboko neiskrene pozive na to da se u vezi s dostavljanjem ANP-a ne popušta, a javna je tajna da su iskreno priželjkivali političku pobjedu Dodika, koji nepoštivanjem zakona i odluka institucija BiH, te odbijanjem ANP-a blokira formiranje vlasti - rekao je Komšić.

-Iste političke figure koje do jučer nisu znale razliku između MAP-a i ANP-a, dok im je nismo objasnili, sada šute i kuju plan kako da nas koji se zalažemo za poštivanje zakona i odluka institucija države Bosne i Hercegovine optuže za neformiranje vlasti, što dovoljno govori o njihovoj dosljednosti. To je neviđen oblik političkog licemjera koji je u toj mjeri opterećen sujetama da uopće ne može pojmiti koliko je štetan po interese države Bosne i Hercegovine - poručio je Komšić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.