open-navfaktor-logo
search
Burno u Prijedoru
Policija istražuje prijavu: Zastupnik u NSRS-u prijetio bivšoj stranačkoj kolegici
Zatupnik u Narodnoj skupštini RS-a Milan Tubin prijavljen je policiji zbog uvredljivih poruka i prijetnji koje je uputio suprugu člana Predsjedništva SDS-a Maje Dragojević-Stojić.
19.02.2021. u 10:33
get url
text

Iz Policijske uprave Prijedor su uz navođenje inicijala osoba saopćili da su u utorak primili prijavu.

– Policijskoj upravi Prijedor, 16. februara godine, obratila se M.D.S. iz Prijedora, te prijavila M.T. iz Prijedora, da je na mobilni telefon člana njene porodice, uputio SMS poruke uvredljivog sadržaja, a potom putem telefonskog poziva, i ozbiljne prijetnje – saopćili su iz Policijske uprave Prijedor.

Dodaju da policijski službenici Policijske uprave Prijedor, uz saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, preduzimaju mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti prijave i dokumentovanju predmeta.

Inače, Milan Tubin koji je bio predsjednik Gradskog odbora SDS Prijedor i Maja Dragojević-Stojić prekinuli su političku saradnju za vrijeme prošlih lokalnih izbora.

U izbornoj noći Tubin je optužio Dragojević-Stojić, koja je bila kandidat za gradonačelnika Prijedora ispred SDS-a, da je radila u interesu SNSD-a, a Dragojević-Stojić je navela da su Tubin i pojedini kandidati za odbornike radili protiv nje na terenu.

Prije pet dana obajavljeno je da Tubin izlazi iz Kluba zastupnika SDS-a u NSRS i pridružuje se klubu SPS-a.

Zbog Tubinovog napuštanja partije, funkciju predsjednika Gradskog odbora SDS-a u Prijedoru obavljat će Maja Dragojević-Stojić, a do izbora novog predsjednika.

Tubinov nije komentirao ovaj slučaj, objavila je Srpskainfo. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.