open-navfaktor-logo
search
Antikampanja
Pogledajte video poruku za izbore u Doboju: Uzmite Obrenu pare i glasajte protiv SNSD-a!
Pokret slobodnih građana iz Doboja čiji su osnivači Miroslav Borojević Beli i Darko Pijunović u saradnji sa Narodnim pokretom "Banja Luka zove", u nedjelju 21. februara učestvovat će na ponovnim izborima u Doboju. 
19.02.2021. u 12:06
get url
text

Dan prije početka predizborne šutnje objavili su zanimljiv i neobičan video u kojem Darko Pijunović glasačima objašnjava šta i kako treba da rade na dan izbora. 

- Svi vi koji ste ucjenjeni poslom ili bilo čim drugim od strane Obrena Petrovića i njegove sekte i prinuđeni da glasate za SNSD ili neke druge satelitske stranke Obrena, a to ne želite, mi za vas imamo jedno nužno rješenje. Kada dođete za glasačke kutije, raširite glasački listić i nađete stranku za koju ste ucijenjeni da glasate, te zaokružite. Kako ste ucijenjeni Obren Petrović traži dokaz vaše vjernosti. Traži da slikate taj glasački listić. Vi to i uradite.

Nakon toga vi uzmete ponovo olovku i zaokružite još jednu političku partiju ili nezavisnog kandidata i tako taj glasački listić napravite nevažećim! I na kraju, da svima bude jasno, slikanje glasačkog listića na glasačkom mjestu je krivično djelo za koje je zapriječena kazna zatvora od jedne do pet godina!

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.