open-navfaktor-logo
search
Susret u Srbiji
Nakon što je SAD sankcionisao njegovu djecu, Dodik se požalio Vučiću uz hamburger i krofne
Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik informisao je večeras predsjednika Srbije Aleksandra Vučića o posljednjim dešavanjima u ovom bh. entitetu i "pritisku zapadnih sila".
20.10.2023. u 22:01
get url
text

VEZANI TEKST - SAD sankcionisale sina i kćerku Milorada Dodika

- Ostao sa prijateljima da razgovaram. Ana ide na raspravu o Kosovu u UN, predsjednik Dodik me je informisao o posljednjim dešavanjima u Republici Srpskoj i pritisku zapadnih sila, ja sve njih o sutrašnjem sastanku sa velikom petorkom, a Siniši Malom je najveća briga kako će da plati račun za hamburgere. Doduše, dodali smo mu i krofne i kolače, tek da mu račun ne bi bio mali - napisao je Vučić na svom instagram nalogu uz fotografiju sa Dodikom, Brnabić i Malim.

Ministarstvo finansija Sjedinjenih Država uvelo je nove sankcije za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika. Kako navode iz ministarstva sankcije su uvedene "proruskom nacionalističkom lideru bosanskih Srba" kao i drugim pojedincima i entitetima koje se dovode u vezu sa njim.

Na spisku ministarstva od 20. oktobra nalaze se i Gorica i Igor Dodik, inače sin i kćerka predsjednika RS-a Milorada Dodika.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.