open-navfaktor-logo
search
Raspisan konkurs
MUP KS zapošljava 30 mlađih inspektora, Katica pozvao mlade, ambiciozne i fizički spremne da se prijave
Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije Kantona Sarajevo objavili su danas Javni konkurs za popunu 30 slobodnih radnih mjesta policijskih službenika, u početnom činu "mlađi inspektor".
25.08.2023. u 14:30
get url
text

Ministar Admir Katica je i ovoga puta naglasio kako će i ova konkursna procedura biti provedena fer i pošteno, u skladu s načelima transparentnosti i objektivnosti.

- Naš cilj je uvijek odabrati najbolje kandidate koji će pohađati stručnu policijsku obuku visokog nivoa na Policijskoj akademiji, te na taj način dobiti dobro osposobljenje policijske službenike koji će u svakom trenutku moći adekvatno odgovoriti na sve sigurnosne izazove koji se pojave pred njima, tokom obavljanja ove časne dužnosti - istakao je ministar Katica.

Pozvao je mlade, ambiciozne i fizički spremne stanovnice i stanovnike Kantona Sarajevo koji ispunjavaju tražene uvjete i imaju afiniteta, poštuju, te vole ovaj društveno odgovoran posao da ne oklijevaju i prijave se na ovaj konkurs, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.